1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Синята лагуна

Price comment  Цена:
8
адрес:
Ахтопол
имейл:
kumpingsinqlaguna@abv.bg
телефон:
00359897702050

“Синята лагуна” е български черноморски къмпинг в класическия смисъл на термина. Разположен непосредствено на морския бряг, сред гора, която дава прохлада в най-големите горещини, той остава встрани от шумния туристически поток и осигурява спокойствие и възможност за изключително приятно прекарване сред природата.

Същевременно къмпингът предлага и всички удобства на цивилизацията - той се намира в непосредствените покрайнини на град Ахтопол. По този начин все посетител може да се озове само за няколко минути в един от добре устроените ни курорти по южното Черноморие. “Синята лагуна” е построен буквално на няколко метра от плажа, до който се стига по удобно стълбище.

Комплексът е изключително подходящо място за семейства с малчугани. Родителите могат да се забавляват или да си почиват, докато децата им лудуват в детския кът. В къмпинга се предлагат два апартамента с капацитет 4-6 човека. Всеки от тях разполага с по две спални, кухненски бокс, телевизор, собствен санитарен възел и веранда. В бунгала са разпределени 32 двойни и тройни стаи с изглед към парка или морския бряг. Всяка от тях е оборудвана с легла, нощни шкафчета, кабелна телевизия и собствен санитарен възел с електрически бойлер. На просторна веранда с хубав изглед са поставени маса, столове и хладилник.

Гостите на “Синята лагуна” могат да използват безжичен интернет и паркинг. В парка около бунгалата са обособени места за барбекю, където можете да си прекарате приятни вечери с приятели. Ако пък предпочитате да се поглезите и да не приготвяте сам храната си, можете да посетите някой от трите ресторанта и две столови, разположени в непосредствена близост до къмпинга.

“Синята лагуна” може да бъде и изходна точка за преходи в Странджа, в чието източно подножие се намира. Планината е известна с Националния парк, обявен на нейна територия, за да запази невероятното видово разнообрази на флората и фауната й. Климатът тук е много мек и здравословен, а морето остава топло чак до края на месец октомври.

  • Ресторант
  • Кабелна ТВ
  • Мини Бар / Хладилник
  • Подходящо за деца
  • Панорама
  • Самост. санитарен възел
  • Оборудвана кухня
  • Къмпинг/Бунгало
  • На море

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Ахтопол - Хотел Синята лагуна - Снимка 1 Ахтопол - Хотел Синята лагуна - Снимка 2 Ахтопол - Хотел Синята лагуна - Снимка 3 Ахтопол - Хотел Синята лагуна - Снимка 4