2 stars 2 stars

Вила / Къща за гости
Чалина Къща

Price comment  Цена:
28
адрес:
Банско, 22, Ул. Христо Матов
имейл:
chalinahouse@abv.bg
телефон:
00359744383149

За всеки, който търси домашен уют и топлина в град Банско, подходящо място за нощувка и настаняване е Чалината къща. Това е една от първите къщи в планинския курорт, отворила гостоприемно вратите си за посетители и превърнала се в еднакво желана както от българи, така и от чужденци.

Легловата й база допуска настаняването на 16 души, в стаи от хотелски тип – двойни, тройни и мезонет. В стаите на разположение са: мебели от масивно дърво, кърпи, сапун, самостоятелен санитарен възел с душ кабина (само мезонетът е с хидромасажна вана), сателитна телевизия, локално парно. Предлага се още безжичен достъп до Интернет, безплатен паркинг, както и транспорт до желани маршрути и дестинации.

Слънчеви балкони осигуряват гледка към планината и околностите, а за улеснение – в механа “Торито”, която функционира към къщата, се поднасят най-вкусните ястия и майсторски приготвени мезета.

Чалина къща има добра локация, тъй като началната станция на кабинковия лифт в Банско е само на няколко минути спокойно ходене пеш. За още по-голямо удобство се предлагат: ски оборудване, ски учител, планински водач, транспортиране от и до желано място и други.

  • Отстъпка от ХотелМап.БГ
  • На ски
  • На Планина
  • Къща за гости/ Вила

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Банско - Хотел Чалина Къща - Снимка 1