1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Кастел

Price comment  Цена:
5
адрес:
Батошево
имейл:
castelo-fishing@dir.bg
телефон:
00359888205897

Къмпинг “Кастел” се намира на брега на едноименния язовир, изграден на основния ляв приток на река Росица. Построен е на самия бряг на изкуствения водоем и разполага с пет бунгала, всяко от които разполага със спалня, кухненски кът, дневна, баня с тоалетна и веранда. На разположение на гостите на къмпинга са охраняем паркинг, доставка на храна и безплатен интернет. Цената на едно легло за нощувка е 20 лева. При продължителен престой собствениците правят отстъпка.

Язовир “Кастел” отстои на 20 километра от град Габрово и на 15 от Севлиево. Разположен е в близост до селата Кастел и Батошево (община Севлиево, област Габрово). Изкуственият водоем е изключително красив, закътан между гористите склонове на Стара планина. В него плуват шаран, уклей, кефал, пъстърва, толстолоб, европейски сом и бяла риба.

Именно риболовците са едни от основните посетители на къмпинг и язовир “Кастел”. Сред тях мястото има славата на едно от най-спокойните и красиви, а чистите води и скалистото дъно на изкуствения водоем са причините, заради които според рибарската легенда уловът е с месо без мазнини и неповторим вкус. В язовира се организират и състезания по риболов, които с годините придобиват все по-голяма популярност сред запалените любители на този спорт.

Все пак, ако не искате да прекарвате почивката си на едно място, в близката околност бихте могли да откриете красотата на природата и да обиколите едни от най-красивите и гостоприемни гори на Централна Стара планина. Можете да посетите и редица други забележителности - дивечовъдната станция “Росица”, разположена в местността Лъгът (20 километра), мотопистата “Горна Росица”, етнографските комплекси “Етъра” и “Делък”, средновековната крепост Хоталич...

Къмпингът работи целогодишно и е разположен на площ от около 3 000 квадратни метра. Има общо сто места за посетители, извън бунгалата - петдесет за палатки и още толкова за каравани.

Нощувка за възрастен на територията на язовира, включва: палатка, каравана, кемпер, автомобил - 10лв., като се осигурява тоалетна, питейна вода, ток и безплатен WiFi. Деца до 7 години –БЕЗПЛАТНО. Таксите се дължат за календарен ден.

  • Безплатен WI-FI
  • Спорт
  • Охраняем Паркинг
  • Панорама
  • Работи целогодишно
  • Лов и Риболов
  • Оборудвана кухня
  • Къмпинг/Бунгало

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Батошево - Хотел Кастел - Снимка 1 Батошево - Хотел Кастел - Снимка 2 Батошево - Хотел Кастел - Снимка 3