1 stars

Вила / Къща за гости
Конна база Пери Волас

Price comment  Цена:
40
адрес:
Бачево
имейл:
perivolas@abv.bg
телефон:
00359888151966

Конна база “Пери Волас” e създанена в село Бачево през 2000 - та година по идея на Иван Наков. 

Базата развива семеен бизнес като в нея задружно работят три поколения, обичащи конете. Това са родителите Иван и Вили и двете им деца: Петър и Мария. Най - младите представители на домакините са внучките на Иван: Гергана и Ванеса. 

Иван Наков и Петър Наков са професионални инструктури по конен спорт и ежедневно доказват това с голяма отговорност и професионализъм.

Освен лятната база, разположена в местността "Перивол", където се осъществяват програмите от май до септември, домакините се гордеят и с новата зимна база.Бъдете сигурни, че най-приятната езда е ездата във снега.

Затова в зимната база предлагат разходки сред полето и преходи до съседни села.

А в кухнята - традициите ще бъдат спазени: домашно приготвени ястия по стари рецепти, домашно вино и ракия и всичко това, приготвено с много любов. 

Механата в къщата за гости Ви очаква с много изненади.

А за тези, които не могат да се разделят с природата и с конете, също има вариант. Два семейни апартамента с общ чардак са на разположение за нощувки.

Така приказката няма да има край.

Това означава, че сте на 6 км. от гр. Разлог и само на 12 км. от ски курорта Банско. Мястото е живописно с невероятен изглед към Пирин планина и с истински дъх на свобода.

С годините базата се утвърждава като център за конна езда в целия регион на Разложката котловина. Това е причината да работи целогодишно. 

"Пери Волас" е мястото, което предлага езда за начинаещи и напреднали, за възрастни и деца, за хора със специфични нужди. В допълнение към това са и други атрактивни услуги: кулинарни турове, тиймбилдинг, пикник сред природата, стрелба с лък, Off Road приключения, разходка с шейна и файтон.

Заповядайте! Ние Ви очакваме с усмивка и чаша горски чай.

Конна база "Периволас" е сертифициран бизнес парньор на Национален парк "Рила", който е сертифициран към мрежата PAN PARKS.

  • Организация на екскурзии
  • Работи целогодишно
  • Лов и Риболов
  • Тийм билдинг
  • Отстъпка от ХотелМап.БГ
  • На Планина
  • Еко
  • Къща за гости/ Вила

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 1 Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 2 Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 3 Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 4 Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 5 Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 6 Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 7 Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 8 Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 9 Бачево - Хотел Конна база Пери Волас - Снимка 10