1 stars

Вила / Къща за гости
Ния

Price comment  Цена:
8
адрес:
Бели Искър, 69, ул. Първа
имейл:
geter59@gmail.com
телефон:
00359887260055

Къща за гости Ния е разположена в центъра на Бели Искър, отдалечена само на 7 км от курортите Самоков и Боровец и на 65 км от София.

Къща Ния разполага с 9 легла и предлага настаняване в 2 двойни стаи със спални, с възможност за допълнително легло, една двойна стандарт и една тройна стая, всички с баня и тоалетна. Стаите са просторни и уютни! По желание гостите на къщата могат сами да приготвят храната си, или да се доверят на домакините, които ще им предложат местни традиционни ястия!

Къщата разполага с красив двор с лятна градина, където за Вас има обособен кът с барбекю.

В района на Бели Искър има много живописни маршрути, където сред красива природа и чист въздух да избягате от стреса и натовареното ежедневие. Близо до селото се намира началото на еко пътека, преминаваща по течението на река Бели Искър и по тринадесетте моста над реката – едно неповторимо изживяване! Можете да посетите една от атракциите на региона-"Цари Мали град" който е само на около15 км. от Бели Искър.

Къщата е подходяща и за любителите на зимните спортове – писти Ястребец – Боровец са само на четири километра от селото.

  • Отстъпка от ХотелМап.БГ
  • Къща за гости/ Вила

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Бели Искър - Хотел Ния - Снимка 1