1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Сакар хилс

Price comment  Цена:
14
адрес:
Бисер, 2, ул. Георги Раковски
имейл:
mail@sakar-hills.com
телефон:
00359887221380

Къмпинг “Сакар хилс” е закътан на едно от най-вълшебните места в България. Той се намира в село Бисер (община Любимец, област Хасково), на границата между Източните Родопи и Сакар планина, и предоставя отлични възможности за почивка сред природата. Комплексът разполага с обширно оградено място, подходящо както за разполагане на каравани и кемпери, така и за разпъване на палатки. Гостите на къмпинга могат да използват вода и електричество. На тяхно разположение са също просторна дървена беседка и барбекю.

“Сакар хилс” предлага на посетителите си безжичен интернет и малък магазин. В комплекса има четири санитарни възела, външна мивка с топла вода, миялна машина, както и обособено място за почистване на химически тоалетни.

Най-удобният изходен пункт за достигане до комплекса е главният път, свързващ градовете Харманли и Любимец. Пътувайки от първия към втория, трябва да завиете вдясно на осем километра преди Любимец. Отклонението е обозначено с табела с надпис “Къмпинг”. Комплексът приема посетители между 1 април и 30 септември. За предварителни резервации не се притеснявайте да се обаждате на посочения телефон или да се свържете със собствениците чрез електронната поща. Любопитна подробност е, че “Сакара хилс” е собственост на англичанин, който се заселва в България през 2007 година и не прави никакви компромиси с качеството на услугите, предлагани на гостите.

Село Бисер е закътано в предела между Родопите и Сакар, на главния път между Любимец и Харманли. Климатът е изключително мек, преходно средиземноморски и създава възможности да изкарате отлична почивка тук през която и да било част на годината. Селото е заобиколено от гористи хълмове със заоблени очертания, обитавани от многобройни представители на флората и фауната - насекоми, влечуги, птици, бозайници, горски цветя, папрати и разнообразни дървесни видове.

Къмпингът е подходящ за почивка както на семейни двойки с деца, така и на хора с авантюристични схващания. Околността е изключително подходяща за практикуване на различни спортове като планинско колоездене, лов и риболов. Село Бисер е изходна, крайна или междинна точка по много туристически маршрути.

  • Безплатен WI-FI
  • Подходящо за деца
  • Спорт
  • Безплатен Паркинг
  • Домашни любимци
  • Панорама
  • Лов и Риболов
  • Къмпинг/Бунгало

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Бисер - Хотел Сакар хилс - Снимка 1 Бисер - Хотел Сакар хилс - Снимка 2 Бисер - Хотел Сакар хилс - Снимка 3 Бисер - Хотел Сакар хилс - Снимка 4