3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Бендида бийч

Price comment  Цена:
13
адрес:
Божурец
имейл:
front.desk@thraciancliffs.com
телефон:
0035957092222

Бендида бийч се намира в близост до село Божурец (община Каварна, област Добрич). Плажът е разположен на девствено и спокойно място, морето е топло и защитено от големи вълнения, така че предлага идеални условия за плуване и практикуване на други водни спортове. Бендида бийч е част от курортен комплекс от затворен тип, предлагащ всички възможности за отлично прекарване на лятната почивка.

На самия плаж са поставени плажни легла (шезлонги и хамаци), които са на разположение на гостите на комплекса. Ако търсите още по-голямо усамотение, можете да си наемете някоя от опънатите само на няколко метра от морския бряг шатри. На плажа могат да се практикуват на практика всички водни спортове - ветроходство, плуване, гмуркане, каране на водни колела, торпеда и водни ски, джет-ски и още много други. Тук са създадени отлични условия за практикуване на плажни волейбол и футбол.

На самия бряг е построен ресторант в марокански стил. Тук се предлага винаги прясна и отлично приготвени местни ястия и морски специалитети, приготвени на традиционно барбекю с вулканични камъни. На плажа има също и бар в марокански стил, където можете да се насладите на разхладителна напитка или коктейл. Бендида бийч е предпочитан от семейства с малки деца, тъй като е далеч от шумотевицата на големите ни курорти и осигурява спокойно и приятно прекарване сред отлично запазена природа.

  • Плажове
Божурец - Забележителност Бендида бийч - Снимка 1 Божурец - Забележителност Бендида бийч - Снимка 2 Божурец - Забележителност Бендида бийч - Снимка 3 Божурец - Забележителност Бендида бийч - Снимка 4 Божурец - Забележителност Бендида бийч - Снимка 5 Божурец - Забележителност Бендида бийч - Снимка 6