3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Бяла

Price comment  Цена:
адрес:
Бяла
имейл:
телефон:

Плажът на град Бяла предлага на летовниците всички нужни удобства. Можете да се възползвате от платените чадъри и шезлонги или да опънете кърпата си в свободната зона, която е доста голяма. Тъй като качествата на плажа са безспорни, трябва да имате предвид, че той е много популярен сред жителите и гостите на града дестинация и в активния туристически сезон трябва да отидете рано сутрин, ако искате да си осигурите хубаво място.

Тук има доста атрактивни заведения за хранене и барове, в които можете да разпуснете или да се позабавлявате с приятели с чаша разхладителна напитка в ръка. Плажът има особена притегателна сила за семейства с малки деца, тъй като за безопасността на хората се грижат спасители, а дъното е полегато, без ями, подводни течения или водовъртежи.

Плажната ивица в Бяла е една от най-дългите у нас, а в близост има прохладна широколистна гора, в която можете да се скриете от горещините.

По морския бряг можете да наблюдавате много от така характерните за черноморското ни крайбрежие до преди няколко десетилетия дюни, които в момента можете да видите на малко места, защото са унищожени в процеса на бурно строителство. Гледките на плажа в Бяла наистина са удивителни - високи, сурови скали, контрастират с малки кокетни заливчета, а лекият бриз не позволява слънцето да ви притеснява и в най-горещите дни.

Ако решите да прекарате лятната си почивка в Бяла определено няма да съжалявате. Курортът е тих, спокоен и очарователен, но същевременно предлага на посетителите си различни възможности да се забавляват. Нощният живот не е особено бурен, но все пак има достатъчно заведения, където да се позабавлявате качествено с приятели.

  • Плажове
Бяла - Забележителност Плаж Бяла - Снимка 1 Бяла - Забележителност Плаж Бяла - Снимка 2 Бяла - Забележителност Плаж Бяла - Снимка 3 Бяла - Забележителност Плаж Бяла - Снимка 4