3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Рапонги

Price comment  Цена:
адрес:
Варна
имейл:
office@varnainfo.bg
телефон:
0035952820690

Рапонги е един от най-популярните и модерни плажове на морската ни столица. Той определено е създаден за любители на лукса и изтънчените удоволствия. Тук можете да се насладите на едно фантастично прекарване на морския бряг, отпускайки върху шезлонг сред палмова гора, която ви пренася в далеч по-екзотични географски ширини.

Плажът има повече от 5000 квадратни метра площ и разполага с няколко заведения, предлагащи прохлада и приятно прекарване под сянката на шатри. Почти на самия бряг пък са изградени няколко бара, в които можете да се насладите на богато разнообразие от свежи коктейли. Заведенията работят и през нощта, така че плажът е оживено и посещавано място през целия летен сезон.

Рапонги се охранява от професионални спасители и има медицински пунктове, така че да се осигури максимално спокойствие и да се обезпечи приятното прекарване на посетителите. Водата е много чиста, морето е плитко и топло и е подходящо дори и за деца. Разбира се, помислено е и за любителите на водни спортове - каране на джет, водно колело, гмуркане, водни ски... На плажа пък можете да практикувате волейбол и футбол.

Златистият пясък и кристалночистото море привличат варненци и туристите през цялото лято. Поради голямата площ на плажа обаче не бива да се притеснявате - ако отидете по-рано сутрин, със сигурност ще си намерите хубаво място за събиране на тен и почивка на морския бряг.

  • Плажове
Варна - Забележителност Плаж Рапонги - Снимка 1 Варна - Забележителност Плаж Рапонги - Снимка 2 Варна - Забележителност Плаж Рапонги - Снимка 3 Варна - Забележителност Плаж Рапонги - Снимка 4