1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Стринава

Price comment  Цена:
1.50
адрес:
Дряново
имейл:
bacho_kiro2@abv.bg
телефон:
0035967674535

Къмпинг “Стринава” се намира на самия бряг на река Дряновска, само на триста метра от прочутия Дряновски манастир “Свети Архангел Михаил”. Съвсем наблизо са известната пещера Бачо Киро и едноименната хижа. Комплексът предлага на гостите си двадесет дървени бунгала с по две или три легла. Общият брой на местата в “Стринава” е петдесет. Санитарните възли и баните са общи.

Къмпингът има голям асфалтиран паркинг, удобен за разполагане на каравани и кемпери. В случай, че желаете да почивате непосредствено сред природата, можете да използвате хубавите затревени площи непосредствено до комплекса, за да опънете палатките си. “Стринава” работи сезонно, само през топлите месеци (от първи април до тридесети октомври).

Културните, исторически и природни забележителности в близост наистина са много. Освен Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро, само на около триста метра действа музейната експозиция “Археология и възраждане”. На по половин километър от “Стринава” минават няколко два туристически маршрута - екопътеките Via ferrata и Дряновска. Изключително атрактивни за туристите са величествените и причудливи отвесни скали, високи по десетки метри. Областните градове Габрово и Велико Търново се намират съответно на 15 и 35 километра, а Дряново, известен с възрожденската си архитектура, е само на 4 километра.

Нощувките в къмпинг “Стринава” са на цена десет лева, като за членове на Българския туристически съюз има два лева отстъпка. Престоят в собствена палатка е на цена три лева, а в каравана - десет лева за всеки един посетител. Гостите на къмпинга могат да използват кът за барбекю, а ако искате да се поглезите, можете да посетите ресторанта, предлагащ местни специалитети.

  • Ресторант
  • Спорт
  • Барбекю
  • Безплатен Паркинг
  • Панорама
  • Лов и Риболов
  • Къмпинг/Бунгало

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Дряново - Хотел Стринава - Снимка 1 Дряново - Хотел Стринава - Снимка 2 Дряново - Хотел Стринава - Снимка 3