5 stars 5 stars 5 stars 5 stars 5 stars

Туристическа Атракция
Езда в Елена - Йовчевата къща

Price comment  Цена:
30
адрес:
Елена, 10, ул. Килъжевци
имейл:
elenahouse@mail.bg
телефон:
+359896682041

Нека и вашето пътуване започне оттук – от нашия малък земен рай, дъхавите поляни с пасящи на воля коне, прохладните вековни гори, ромолящите реки и поточета, птичия хор сутрин и жабешкия – вечер. Оставете вашия ум, дух и тяло да се докоснат до тези на коня и изпитайте изпълващото и невероятно прераждане на едно незабравимо преживяване с Конен клуб „Елена”.

Конната база се намира на ул. Килъжевци, на 3 км. от центъра на град Елена, в посока гр. Сливен. Тук можете да практикувате конна езда за всички нива:

• Езда за начинаещи (училище по езда);

• Езда за напреднали – преходи с коне до природни забележителности и исторически места в региона;

• Практически семинари с гост-инструктори;

• Семейни конни ваканции;

• Лагери за деца с езиков модул и обучение по езда;

• Тиймбилдинг с коне и др.

Ездата за начинаещи струва 30 лв на час с инструктор. Предлагат се намаления за групи. Цена за група от 45-50 деца: 4 лв. на дете, като в цената се включва инструктаж, екипировка, езда в манеж около 10 минути с инструктор. Работи се с до 6 коня и инструктори, като занятието ще отнеме около 3.30 ч. За да не се отегчат децата, след като минат през ездата в съседния двор на Йовчевата къща могат да правят керамика на грънчарско колело.

Елена - Забележителност Езда в Елена - Йовчевата къща - Снимка 1 Елена - Забележителност Езда в Елена - Йовчевата къща - Снимка 2 Елена - Забележителност Езда в Елена - Йовчевата къща - Снимка 3 Елена - Забележителност Езда в Елена - Йовчевата къща - Снимка 4 Елена - Забележителност Езда в Елена - Йовчевата къща - Снимка 5