1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Иракли

Price comment  Цена:
0.00
адрес:
Емона
имейл:
office@emona.info
телефон:
0035928033080

Плажът на Иракли си е създал славата един от най-красивите в България. Той с обща дължина три километра и е разделен на две части от устието на река Вая, при чието вливане в морето се образува широк лиман. Северно от него плажът е познат под името Иракли, а на юг от реката, в посока нос Емине е наричан Вая. Плажовете са широки, покрити със ситен бял пясък.

Едноименният къмпинг предлага отлични условия за спокойно летуване сред красива, почти девствена природа. Общият капацитет на “Иракли” е около шестдесет места, тридесет за каравани (или кемпери) и още толкова за палатки. Няма бунгала, но са осигурени хладилник, сателитна телевизия и санитарен възел.

Къмпингът е на самия бряг, в непосредствена близост до плажовете, където има душове, питейна вода, кафене, малък ресторант, тоалетни, кабини за преобличане, чадъри, а в къмпинга има пералня. Плажът е охраняем, разполага и с медицински пункт, което осигурява идеални условия за пълноценен отдих и практикуване на водни спортове. В околността има много подходящи места за любителите на офроуда. Къмпинг “Иракли” е отворен за посетители в периода от май до септември месец.

Курортът се гордее с един от най-запазените в диво състояние плажове в България, който в последните години стана емблематичен символ на борбата между природолюбителите и безогледните икономически интереси. Все пак районът до голяма степен е запазил дивия си характер и привлича неудържимо любителите на спокойствието и тишината.

  • Мини Бар / Хладилник
  • Пералня
  • Медицински услуги
  • Спорт
  • Панорама
  • Сателитна ТВ
  • Къмпинг/Бунгало

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Емона - Хотел Иракли - Снимка 1 Емона - Хотел Иракли - Снимка 2 Емона - Хотел Иракли - Снимка 3 Емона - Хотел Иракли - Снимка 4