2 stars 2 stars

Семеен хотел
Балабановата къща

Price comment  Цена:
23
адрес:
Ивайловград, 31, ул. Армира
имейл:
rota_trade@abv.bg
телефон:
00359899195024

„Балабановата къща” e семеен хотел в гр. Ивайловград - китно градче разположено в Източните Родопи, само на няколко километра от границата с Гърция. Разполага с 24-места, разположени в 2-Единични стаи, 3-Двойни стаи, 2-Тройни стаи, 2-Боксониери и Един Апартамент, всички със собствен санитарен възел, сателитна телевизия, климатик и безжичен интернет.

В лятната градина с беседка и барбекю, гостите на хотела ще открият още едно тихо местенце за пълноценна почивка, а децата ще изненадаме с пясъчник, триместна люлка и пързалка. Бъдете наши гости и не пропускайте възможността, през открития пропускателен пункт, да посетите гръцките градове Димотика и Ористиада, както и гръцките забележителности около границата.

За час и половина с кола се стига до Бяло /Егейско/море с множеството си острови. На българска територия, в непосредствена близост до града, се намира "Вила Армира"-Паметник на културата от национално значение и Средновековната крепост "Лютица". Природолюбителите разполагат с уникална възможност за риболов на язовир "Ивайловград" и за излет в местностите "Дупката", "Калето", "Цимбала", "Поповата бахча", и други девствени местенца от този екологичен край на България.

  • Отстъпка от ХотелМап.БГ

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Ивайловград - Хотел Балабановата къща - Снимка 1