3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Иструм Парк

Price comment  Цена:
адрес:
Ихтиман
имейл:
телефон:

Плажът на вилно селище „Иструм парк“ е разположен в подножието на Рила, на брега на язовир „Искър“ – най-големият по площ в България. Ивицата е леснодостъпна, тъй като отстои само на петнадесетина минути от магистрала „Тракия“, по пътя от София за Ихтиман. Самият плаж се намира на само двеста метра от главното шосе, свързващо магистралата с градовете Самоков и Ихтиман.

Мястото е предпочитано от туристите заради чистата и красива природа, а в самия комплекс е изграден парк с множество екзотични растения, в който има уютен ресторант. Край басейна на комплекса са разположени шезлонги, на които гостите могат да се отпуснат и да релаксират пълноценно, събирайки тен.

Освен басейн и плаж, „Иструм парк“ предлага на посетителите си външен коктейл бар, джакузи, както и шатри, които са предпочитани най-вече в горещите летни дни, защото предлагат така желаната прохлада. В комплекса се организират фотосафарита, ловни излети и конна езда, както и различни туристически маршрути, някои от които са еднодневни, а други – за три дни.

  • Плажове
Ихтиман - Забележителност Плаж Иструм Парк - Снимка 1 Ихтиман - Забележителност Плаж Иструм Парк - Снимка 2 Ихтиман - Забележителност Плаж Иструм Парк - Снимка 3