3 stars 3 stars 3 stars

Комплекс
Калимански хан

Price comment  Цена:
20
адрес:
Калиманци
имейл:
contact@pigeon-bg.com
телефон:

Етнографски комплекс "Калимански хан" се състои от конна база, гълъбодрум, хотел, механа, барбекю, чеверме, изба, лятна градина, езерце и охраняем паркинг. Комплексът печели награди за най-добър етнографски комплекс през 2007, 2008, 2009 година. Хладното езерце в комплекса е пълно с риба и раци, където можете сами да уловите своя трофей. Гледката от слънчевата тераса и чистият въздух ще Ви успокоят и заредят с енергия и здраве. В лятната градина, заобиколени от домашни и диви животни, ще се насладите на светлите утрини, топлите обеди и прохладните вечери. Единствено тук можете да видите невероятно шоу с гълъби, да се разходите с каруца, теглена от кон или магаре и да си направите сафари с джип. Тук може да Ви бъде организиран ловен излет. За Ваше удобство предлагаме коли под наем.

Комплексът, съвместно с близо намиращото се летище /1 км./, предлагат разходка със самолет по избран от Вас маршрут.

"Калимански хан" е уютно и красиво място за Вашите празници и неповторими изживявания в автентична българска атмосфера. Тук ще ви предложат домашно приготвени вина и ракии, богато разнообразие от български ястия, приготвени на пещ и на жар.

  • Ресторант
  • Кабелна ТВ
  • Климатик
  • Мини Бар / Хладилник
  • Телефон
  • Спорт

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Калиманци - Хотел Калимански хан - Снимка 1 Калиманци - Хотел Калимански хан - Снимка 2 Калиманци - Хотел Калимански хан - Снимка 3 Калиманци - Хотел Калимански хан - Снимка 4