1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Дани

Price comment  Цена:
8
адрес:
Камчия
имейл:
alets_iv@abv.bg
телефон:
0035928703580

Ваканционно селище “Дани” е разположено на територията на курортен комплекс “Камчия”. Закътан е сред живописна и красива дъбова гора, на приблизително двадесет километра град Варна. Устието на река Камчия и едноименният резерват отстоят само на около километър. На приблизително триста метра от бунгалата започва три километрова плажна ивица на черноморското крайбрежие.

Къмпингът работи без прекъсване през целия туристически сезон - от началото на месец май до октомври. Общата му леглова база е четиридесет места. Те са разпределени в шест фамилни къщи от два типа. Първите могат да бъдат наречени условно “близнак”, тъй като представляват къщи със самостоятелни стаи и отделни входове. Единствената им обща част е покритата тераса. Всяка от тях разполага с две легла, диван, хладилник, телевизор, оборудван кухненски, както и самостоятелна баня със санитарен възел. Вторите са тип апартамент, тоест представляват самостоятелни фамилни къщи с по две стаи, хол, обзаведен с мека мебел, оборудван кухненски бокс, телевизор, хладилник, баня със санитарен възел и голяма покрита веранда.

Целият комплекс е опасан с масивна ограда. Допълнителна сигурност на посетителите дават бариера и метална врата. В непосредствена близост до къщите има осигурени места за паркиране. На територията на къмпинг “Дани” туристите могат да се възползват от множество екстри, нетипични за такъв тип летовище - заведения за хранене, дискотеки, барове, базар, тенис-корт, медицински пункт, пощенска станция, кино и дори полицейски пост.

Къмпингът е прекрасна изходна точка за разходки сред красивите гори, покриващи двата бряга на река Камчия. Можете да се запознаете с богатата флора и фауна на района. Ако пък не сте почитател на преходите сред дивата природа, имате възможност да полегнете на нежния пясък на плажа и да се наслаждавате на кристално чистия въздух. В случай, че сте любител на водните спортове, районът ви предлага страхотни възможност за плуване и риболов.

Цените в единична стая на нощ варират между 15 и 30 лева, в зависимост от месеца. Двойките са на цени между 35 и 50 лева, четворките са от 35 до 50, а апартаментите - от 60 до 80 лева. Собствениците са предвидили и отстъпки - за престой над десет дни намалението е 5%, за групи 10%, колкото е и за туроператори.

 • Кабелна ТВ
 • Мини Бар / Хладилник
 • Подходящо за деца
 • Медицински услуги
 • Спорт
 • Безплатен Паркинг
 • Самост. санитарен възел
 • Оборудвана кухня
 • Къмпинг/Бунгало
 • На море
 • На Планина

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Камчия - Хотел Дани - Снимка 1 Камчия - Хотел Дани - Снимка 2 Камчия - Хотел Дани - Снимка 3 Камчия - Хотел Дани - Снимка 4