3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Дъ Ривър Комплекс

Price comment  Цена:
адрес:
Козлодуй
имейл:
theriver.complex@gmail.com
телефон:
00359878898184

Плажът на The River Complex се намира непосредствено до крайбрежната улица в един от най-големите ни дунавски градове - Козлодуй. Ивицата е хубава и чиста, покрита с фин пясък. Разбира се, не е много широка и дълга, което е обичайно за речните плажове, но може да побере достатъчно туристи дори и в най-оживените летни месеци. На брега има и голямо пространство, покрито с хубава и мека трева, на което също можете да поставите кърпата си.

Дъното тук също е старателно почистено, без никакви ями, водовъртежи или коварни подводни течения. Все пак трябва да имате предвид, че речните плажове винаги крият потенциални опасности, така че е хубаво да внимавате, особено ако сте с малки деца или не сте уверени в плувческите си способности.

Мястото е изключително подходящо за практикуване на много водни спортове, като се започне от каякинг, гребане и каране на водно колело и се стигне до гмуркане и риболов. Въпреки че понякога плажът край The River Complex е малко пренаселен, през по-голямата част от летния сезон на него можете да намерите прекрасни усамотени местенца, на които да забравите за суетата и шумотевицата на големия град, отпочивайки си пълноценно.

В непосредствена близост до самия плаж се намира и комплекса The River, включващ голям ресторант с разнообразна и много качествена кухня и бар, където можете да се повеселите с приятели на чаша хубаво питие. The River Complex предлага и възможност да организирате тук различни партита, лични, семейни и фирмени тържества, както и тиймбилдинги.

  • Плажове
  • Каякинг
Козлодуй - Забележителност Плаж Дъ Ривър Комплекс - Снимка 1 Козлодуй - Забележителност Плаж Дъ Ривър Комплекс - Снимка 2 Козлодуй - Забележителност Плаж Дъ Ривър Комплекс - Снимка 3 Козлодуй - Забележителност Плаж Дъ Ривър Комплекс - Снимка 4 Козлодуй - Забележителност Плаж Дъ Ривър Комплекс - Снимка 5