1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Крапец

Price comment  Цена:
0.00
адрес:
Крапец
имейл:
yonkodobrev@gmail.com
телефон:
00359886003720

Къмпинг “Крапец” се намира на самия черноморски бряг, край едноименното курортно село (община Шабла; област Добрич). Разполага със сериозна площ, на която могат да се поберат десетки платаки и каравани, в зависимост от предпочитанията и финансовите възможности на туристите. На мястото няма никакви бунгала, така че почиващите трябва сами да се погрижат за подслона си. “Крапец” работи от юли до септември месец.

В границите на къмпинга се намира и плажният бар “Изгрев”, една от запазените марки на Крапец, отдавна превърнал се в култово място за младите посетители на курорта. Туристите могат да се радват на цялата свобода, която дава къмпингуването, като същевременно се намират в непосредствена близост до село Крапец, откъдето могат да се снабдят с всичко необходимо. Наред с това тукашният плаж е един от най-красивите, удобните и предпочитаните по северното ни Черноморие.

Село Крапец се намира доста на север на българския бряг, на около пет километра южно от Дуранкулашкото езеро. Поради опасните скали, простиращи се между носовете Калиакра и Карталбурун, край селото е поставен малък маяк, за да предупреждава корабите.

Най-голямото богатство на Крапец обаче е дългият му повече от седем километра почти див плаж. Той започва от нос Крапец на юг и продължава чак до нос Карталбурун. Именно плажът привлича многобройни туристи, предпочитащи да си починат непосредствено сред природата пред лукса на хотелите и пренаселеността на големите курорти.

  • Къмпинг/Бунгало

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Крапец - Хотел Крапец - Снимка 1 Крапец - Хотел Крапец - Снимка 2 Крапец - Хотел Крапец - Снимка 3 Крапец - Хотел Крапец - Снимка 4