3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Комплекс Маказа

Price comment  Цена:
адрес:
Кърджали
имейл:
телефон:

Плажът на комплекс “Маказа” е разположен на пет километра от Кърджали и на четири от Момчилград, на разклона за двата града и Джебел, намиращ се на брега на река Върбица. Мястото е закътано сред меките извивки на Източните Родопи и предлага страхотен изглед към околните възвишения, покрити с тучни гори. Тук е подходящо да дойдете, независимо дали сте семейни с малки деца, търсите силни емоции или се надявате да откриете единение с природата.

Комплексът предлага на гостите си лятно джакузи, голям плувен, както и детски басейн, в който малчуганите могат да се забавляват, без да се притеснявате за безопасността им. За тях има отлично оборудвана и обезопасена площадка, а край басейна за възрастни са разположени цели триста и петдесет шезлонга, така че няма причина да се притеснявате, че ще останете без място.

След като поплувате и съберете тен, можете да се позабавлявате с приятели и да хапнете на сянка в летния бар, чийто маси са терасовидно разположени и предлагат страхотен изглед към река Върбица. В комплекса имате възможност да практикувате тенис (разполага с два корта), както и да използвате игрище за плажен волейбол и терен за мини футбол.

Ако искате да се поглезите и да релаксирате, отърсвайки се от стреса на ежедневието и забързания градски живот, можете да го направите в СПА центъра, парната баня или масажния салон. Разбира се, основните специалитети тук са рибни, така че имате възможност да се възползвате от фонтана с жива риба, която се приготвя прясна. Ако ли предпочитате нещо по-питателно, можете да си поръчате чеверме или месни специалитети, приготвени на барбекю. Комплексът предлага всички условия за организиране на лични, семейни и фирмени тържества, както и на тиймбилдинги. В околността има и много туристически маршрути.

  • Плажове
Кърджали - Забележителност Плаж Комплекс Маказа - Снимка 1 Кърджали - Забележителност Плаж Комплекс Маказа - Снимка 2 Кърджали - Забележителност Плаж Комплекс Маказа - Снимка 3