3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж къмпинг Корал

Price comment  Цена:
адрес:
Лозенец
имейл:
телефон:

Плажът на култовия къмпинг “Корал” се намира в близост до село Лозенец (община Царево, област Бургас), в непосредствена близост до “Юг”, друг емблематичен къмпинг. Пясъчната ивица е чиста и фина, заради което е предпочитана както от семейства с деца, така и от любители на летуването сред природата, далеч от шумните и претъпкани с туристи лъскави курорти.

Ако решите да прекарате лятната си почивка на плажа на къмпинг “Корал”, трябва да имате предвид, че той е неохраняем, както и без медицински пункт. Това обаче не е толкова притеснително, колкото би било на други места, тъй като дъното е полегато, без ями и подводни течения. Все пак обаче трябва да внимавате, особено, ако дойдете тук с малки деца или не сте добър плувец.

Въпреки това, на плажа на къмпинг “Корал” можете да практикувате цялата гама от водни спортове, като се започне от плуване и се стигне до сърф и гмуркане. В непосредствена близост до плажа е къмпингът, където можете да разположите караваната, кемпера или палатката си сред хубава гора, спасяваща летуващите от горещините през най-топлите летни дни.

Макар и да е едно от последните почти девствени места по българското Черноморие, плажът на къмпинг “Корал” все пак вече става жертва на презастрояването на плажната ивица. Затова побързайте да го посетите; все пак природата тук е наистина вълшебна.

  • Плажове
Лозенец - Забележителност Плаж къмпинг Корал - Снимка 1 Лозенец - Забележителност Плаж къмпинг Корал - Снимка 2 Лозенец - Забележителност Плаж къмпинг Корал - Снимка 3