3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Оазис

Price comment  Цена:
адрес:
Лозенец
имейл:
телефон:

Плажът на къмпинг “Оазис” е един от най-добре поддържаните и красиви по българското Черноморие. Намира се в много чист, тих и спокоен район, разположен в непосредствена близост до големите летни курорти Царево и Приморско, така че възможностите за забавление се увеличават рязко. Местоположението на плажа е наистина невероятно - той предлага на посетителите си комбинация от кристалночисто, топло море и сравнително малък (с дължина от 500 и широчина от 40 метра), но много добре поддържан и красив плаж, покрит с фин пясък.

Плажът Оазис е разположен в самото подножие на Странджа, което го прави привлекателен заради свежия планински въздух, който разхлажда туристите дори и в най-горещите летни дни. Голяма част от него попада в границите на защитена местност, така че тук можете да видите редица редки и защитени растителни и животински видове.

Същевременно плаж Оазис е едно изключително благоустроено кътче, отличаващо се от повечето места по българското Черноморие.

Чистотата на пясъка се поддържа ежедневно, професионални спасители се грижат за безопасността на туристите, а възможностите за практикуване на водни спортове са наистина неограничени. Тук има сърф училище, плувен басейн, предлага се обучение по гмуркане. Ако ли пък предпочитате да релаксирате и не сте почитатели на спортовете, можете да посетите някой от плажните барове и ресторанти, където да пийнете нещо разхладително или да се нахраните.

  • Плажове
Лозенец - Забележителност Плаж Оазис - Снимка 1 Лозенец - Забележителност Плаж Оазис - Снимка 2 Лозенец - Забележителност Плаж Оазис - Снимка 3 Лозенец - Забележителност Плаж Оазис - Снимка 4