3 stars 3 stars 3 stars

Бунгало/ Къмпинг
Тангра

Price comment  Цена:
5
адрес:
Мадара
имейл:
-
телефон:
00359898724888

Къмпинг “Тангра” се намира в сърцето на Първата българска държава, край най-старата ни столица Плиска, до световноизвестния Мадарски конник, символ на страната ни. Разположен е точно под скалите на Мадарското плато, сред почти девствена, красива природа, завладяваща с магичното си очарование. Закътан сред гъста гора, осигуряваща на гостите желана прохлада дори и през най-горещите летни месеци, той е една от най-посещаваните туристически дестинации в цяла Североизточна България.

Общата леглова база на къмпинга е двадесет и едно места. Освен това той предлага на гостите си зала за тридесет човека, ресторант с разнообразна традиционна българска кухня и вълшебен кът за отдих и почивка. Леглата са разпределени в десет бунгала и “Тангра” е много притегателно място за туристи. Голямата магнетична сила на комплекса се дължи на това, че е подходящ за много различни групи туристи - семейни двойки с малки деца, любители на историческия туризъм, почитатели на тишината, спокойствието и ценители на красотата на природата.

Къмпингът разполага с обособени места за разпъване на палатки, паркиране на каравани и кемпери, като цената е десет лева на човек. Включено с използване на добре уреден външен санитарен възел. Всяко от бунгалата пък може да се наеме за тридесет лева. “Тангра” предоставя и отлична възможност за тиймбилдинги, организиране на партита, семейна тържества и други групови мероприятия. Комплексът разполага с паркинг, барбекю, санитарен възел с баня и тоалетна, отлична панорама, които са на разположение на гостите му.

Домакините предлагат отлични условия за инвалиди и възможност да доведете със себе си домашните си любимци. През студените месеци на годината в къмпинг “Тангра” има и възможност за отопление на помещенията.

  • Ресторант
  • Барбекю
  • Тийм билдинг
  • Къмпинг/Бунгало

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Мадара - Хотел Тангра - Снимка 1 Мадара - Хотел Тангра - Снимка 2 Мадара - Хотел Тангра - Снимка 3 Мадара - Хотел Тангра - Снимка 4