5 stars 5 stars 5 stars 5 stars 5 stars

Туристическа Атракция
Аквапарк Парадайс Несебър

Price comment  Цена:
17
адрес:
Несебър
имейл:
office@aquaparadise-bg.com
телефон:
+35955460016

Общата дължина на пързалките надхвърля 1300 метра, разположени сред екзотични замъци, водни басейни, заведения за хранене, открити коктейл барове и зеленина, които го превръщат в едно от най-вълнуващите места за забавление за малки и големи. Открийте своя воден рай и забравете за скуката и грижите си. Изживейте тръпката от екстремните атракции и почувствайте пулса на истинското забавление. След направеното за сезон 2009 разширение, паркът впечатлява както с размерите си, така и с 20-те нови уникални атракции. Само тук можете да изпитате удоволствието „Рафтинг река”, която ще ви отведе в света на високия адреналин, премервайки сили с вълните. Приключението ви ще продължи с високоскоростните екстремни пързалки и ще завърши в спокойните води на „Ленивата река” или в „Райския остров”. Това е мястото за релакс с индивидуален сървис, басейн с водни процедури, масажи и джакузи. Осигурете си комфорт,лукс и спокойствие,а после опитайте всички други пързалки. Тук ще ви глезят както е възможно единствено в Рая. В най-горещите дни се разхладете на Средиземноморския бар с подбран асортимент от коктейли, алкохолни и безалкохолни напитки, и ресторант с интернационална кухня, когато огладнеете след вълнуващите преживявания. Тук винаги има слънце за всички, забавления за цялото семейство и емоции, които ще ви стигнат чак до другото лято.

ЗАБЕЛЕЖКА: Попитайте в хотела, в който сте отседнали за безплатните автобуси до Аквапарк Парадайс, които минават всеки ден на 15 мин.

  • Паркове

Работно време: 09:30 до 19:00

Несебър - Забележителност Аквапарк Парадайс Несебър - Снимка 1 Несебър - Забележителност Аквапарк Парадайс Несебър - Снимка 2 Несебър - Забележителност Аквапарк Парадайс Несебър - Снимка 3 Несебър - Забележителност Аквапарк Парадайс Несебър - Снимка 4