3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Стария град Несебър

Price comment  Цена:
адрес:
Несебър
имейл:
телефон:
0035955442611

Плажът в Стария град на Несебър е сравнително малък, но за сметка на това е един от най-посещаваните по българското Черноморие. Да, пренаселен е, но това е, защото определено си заслужава. Фин и мек пясък, кристално чисто, топло море, слънце, прохладен бриз... Всички мечти на любителя на летния туризъм са съчетани в перфектна консистенция.

Разбира се, за да си намерите място на плажа в стария Несебър, трябва да отидете доста рано. Това усилие обаче определено ще си заслужава, тъй като морето тук е плитко и спокойно, без никакви дънни ями или мъртви течения. Дъното е полегато, а възможностите за практикуване на цялата гама от водни спортове са почти неограничени. Ако сте почитатели на плажните волейбол и футбол, можете да ги практикувате на някое от няколкото игрища, пригодени специално за тази цел. По крайбрежната ивица има доста заведения, в които имате възможност да хапнете морски специалитети, да се скриете от големите горещини или просто да се позабавлявате с приятели, отпивайки от някой коктейл или друга разхладителна напитка.

Голямо предимство на плажа в стария Несебър е, че той се намира в самия курортен град и можете да достигнете до него дори и пеша. Ивицата се охранява от професионални спасители, а плажът има както платена част с шезлонги и чадъри, така и свободна зона, на която имате възможност да се разположите спокойно, ако не искате да давате пари за екстри.

  • Плажове
Несебър - Забележителност Плаж Стария град Несебър - Снимка 1 Несебър - Забележителност Плаж Стария град Несебър - Снимка 2 Несебър - Забележителност Плаж Стария град Несебър - Снимка 3 Несебър - Забележителност Плаж Стария град Несебър - Снимка 4