3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Комплекс Лонгоза

Price comment  Цена:
адрес:
Обзор
имейл:
tic.obzor@gmail.com
телефон:
00359892299856

Къмпинг комплексът “Лонгоза” е закътан между най-източните склонове на Стара планина, на мястото, на което тя се среща с Черно море. Намира се само на километър и половина северно от Обзор и на три километра на юг от Бяла. Комплексът остава встрани от обичайните туристически маршрути и поради тази причина предлага на гостите си вълшебно прекарване сред красивата природа, съчетаваща свежестта на планината и магичността на Черноморието.

Хубавата, гъста гора свършва непосредствено до широката, златиста плажната ивица. Именно там, сред високите борови дървета, са разположени бунгалата и къщата на къмпинг “Лонгоза”. Тук единственото, което нарушава тишината, е плясъкът на морските вълни. Приятният бриз пък е способен да отнесе надалеч всичкия стрес и напрежение, натрупани у вас в ежедневието.

Комплексът разполага с голяма къща за гости, която има един мезонет, два апартамента и тринадесет спални (някои от които с по две легла, а други - с класическа спалня). Всички те са оборудвани с безжичен интернет, сателитна телевизия, хладилник и климатик. Това се отнася и за деветте бунгала. Пет от тях са големи (60 квадратни метра), а четири по-малки (40 кв. м). Всички те имат хубави веранди, където можете да си прекарате отлично в прохладните вечери. Големите бунгала разполагат с по две стаи, във всяка от които има по две легла, а малките разполагат с една стая с две легла. Разбира се, във всички има самостоятелен санитарен възел.

Комплексът предлага на посетителите си и ресторант в битов стил с осемдесет места, който има превъзходна лятна градина. Уютен и впечатляващ с отличната си традиционна кухня, той има голяма притегателна сила за посетителите на къмпинга. Още повече, че е разположен в непосредствена близост с морския бряг.

Обзор - Забележителност Комплекс Лонгоза - Снимка 1 Обзор - Забележителност Комплекс Лонгоза - Снимка 2 Обзор - Забележителност Комплекс Лонгоза - Снимка 3