3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж на къмпинг Луна

Price comment  Цена:
адрес:
Обзор
имейл:
tic.obzor@gmail.com
телефон:
0035955635124

Плажът на къмпинг “Луна” се намира между двете курортни градчета Бяла и Обзор. Макар че е само на няколко километра от всяко от тях, плажната ивица е закътана сред почти девствена природа и предлага на посетителите си възможност да прекарат една истинска почивка далеч от стреса на ежедневието. Пясъкът е сравнително ситен, с приятен златист цвят. Плажната ивица тук е тясна и не особено дълга, но обикновено не е пренаселена, с изключение на най-активния летен сезон.

Водата е чиста и лазурна, необичайно топла за тази част на черноморското ни крайбрежие и почти никога няма силни вълнения, тъй като заливчето е защитено от северните ветрове. Морското дъно е полегато, без големи камъни, ями или мъртви течения. Това прави плажа на къмпинг “Луна” подходящ за семейства с малки деца, както и за любители на природата, предпочитащи да релаксират на спокойствие, избягвайки шумните и претъпкани туристически дестинации.

На самия плаж има няколко заведения, в които можете да се скриете от най-големите жеги, да хапнете морски специалитети и традиционна кухня или да се изпиете едно питие в компанията на любимите си хора. Ако сте истински авантюристи, имате достатъчно място, за да разпънете палатка си, както и да паркирате каравана или кемпер.

  • Плажове
Обзор - Забележителност Плаж на къмпинг Луна - Снимка 1 Обзор - Забележителност Плаж на къмпинг Луна - Снимка 2 Обзор - Забележителност Плаж на къмпинг Луна - Снимка 3