3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Обзор Бийч Ризорт

Price comment  Цена:
адрес:
Обзор
имейл:
tic.obzor@gmail.com
телефон:

Плажът Обзор Бийч Ризорт е дълъг повече от осемстотин метра и е забележителен с прекрасната си ивица, покрита с фин, златист пясък. Водата тук е кристално чиста, дъното е полегато, без ями и подводни течения. Можете спокойно да се насладите на красивата природа, тъй като плажът е много спокоен и не е пренаселен дори и в най-активния туристически сезон.

А панорамата наистина е забележителна. Наоколо, току до плажа растат тучни гори, които са желано убежище в най-горещите дни. Морето е лазурно, прозрачно и обикновено спокойно, тъй като Обзор бийч ризорт е закътан в залив, защитен от северните ветрове. Природата в цялата околност е запазена от така характерното за по-голямата част от черноморското ни крайбрежие застрояване. Чистотата на плажа и свежият полъх на морския бриз пък изненадват приятно дори и най-взискателните летовници.

На самата плажна ивица има няколко уютни ресторанти и заведения, където можете да хапнете морски специалитети и традиционни за българската кухня ястия или да пийнете нeщо разхладително, забавлявайки се с приятели и наслаждавайки се на невероятното спокойствие. Като част от престижен едноименен курорт, Обзор Бийч Ризорт предлага на гостите си отлична възможност да си починат пълноценно в стилна, но не прекалено “лъскава” обстановка. Затова и плажът е един от най-предпочитаните места за почивка както от семейства с деца, така и от хора, които търсят усамотение и приятно прекарване сред вълшебната природа на българското Черноморие.

  • Плажове
Обзор - Забележителност Плаж Обзор Бийч Ризорт - Снимка 1 Обзор - Забележителност Плаж Обзор Бийч Ризорт - Снимка 2 Обзор - Забележителност Плаж Обзор Бийч Ризорт - Снимка 3 Обзор - Забележителност Плаж Обзор Бийч Ризорт - Снимка 4 Обзор - Забележителност Плаж Обзор Бийч Ризорт - Снимка 5