3 stars 3 stars 3 stars

Туристическа Атракция
Ски писти Здравец

Price comment  Цена:
10.00
адрес:
Пловдив
имейл:
телефон:
0035932777838

Навали ли достатъчно сняг, любителите на ски спортовете от град Пловдив и региона се отправят на дългоочаквано пътешествие – до пистите в местността Овчарски поляни. Там скиори и сноубордисти от всички възрасти имат възможността да се насладят на хобито си на прилична цена.

На разположение на туристите функционират две писти. Едната е за начинаещи, които правят своите първи и плахи стъпки в света на зимните спортове. Другата е за напреднали. Тя е разположена на 1350 м надморска височина, дълга е 550 м и е широка 50 м. Плацът за начинаещи пък е разположен в подножието на голямата писта, в рамките на ски училището. Той е с дължина 100 метра и широчина от 20 до 50 м. Благодарение на разположения наблизо екохотел „Здравец”, скиорите могат да използват и влекове. В района ще откриете и спортна площадка за волейбол, детска площадка с игри, паркинг и др. зала със забавни игри, заседателна зала, учебен кабинет, ски-гардероб. Цените на еднодневните карти за деца и възрастни варират от 10-20 лева.

Ако решите да използвате влековете на екохотела ще трябва да заделите за еднодневна карта за деца 10 лева, а за възрастен – 12 лв. Хотелът предлага и ски училище. Един час индивидуално обучение ще ви струва 20 лева, а два часа – 38 лева. При група над трима човека за 1 час – 18 лева, а за два часа – 35 лева. Хотелът разполага и със ски-гардероб. За възрастни екипировка от ски, обувки и щеки за един ден възлиза на 18 лева за гости на хотела и 20 лева за външни лица. За деца екипировката струва 10 лева за гости и 15 лева за външни лица. Можете да заемете и сноуборд. За възрастни цената му е 22-25 лева, а за деца – 15-20 лева.

Ако заложите на ски-гардероби „Неди”, заделете 20 лева за екипировка за възрастни и 15 лева за деца. Сноуборд за един ден струва 20 лева.

  • Ски писта
Пловдив - Забележителност Ски писти Здравец - Снимка 1 Пловдив - Забележителност Ски писти Здравец - Снимка 2 Пловдив - Забележителност Ски писти Здравец - Снимка 3