1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Тринити Рокс Фарм

Price comment  Цена:
5
адрес:
Първомайци
имейл:
cliff.surtees@gmail.com
телефон:
00359899019488

Къмпингът е разположен в централната част на Северна България, във великотърновското село Първомайци. Предлага на посетителите се обширно място, където те имат възможност да разпънат палатките си или да паркират кемперите и караваните си. На разположение на гостите са душове с гореща вода, пълен набор от кухненски принадлежности за приготвяне на храна, компютри с достъп до интернет, както и безжична мрежа и перално помещение. Посетителите на комплекса могат да пазаруват от хранителния магазин на къмпинга.

Най-удобните изходни точки за достигане до Тринити Рокс Фарм са близките големи градове Велико Търново и Горна Оряховица. В случай, че тръгвате с автомобил от старата столица, трябва да излезете на главния път за Русе. След само около пет минути се стига до село Самоводене, минава се през него, а веднага след края му трябва да завиете надясно към Горна Оряховица. Оттук вече ще видите указателни табели за къмпинга, до който се стига след нов десен завой. Ако се идва от Горна Оряховица можете да използвате и градски транспорт (автобус номер десет), който тръгва от главната улица и отива до Велико Търново. Слиза се на спирката в село Самоводене и се тръгва на север. След 10-15 минути се завива вдясно. Оттук до къмпинга пътят е отбелязан с обозначителни табели.

Къмпинг Тринити Рокс Фарм е отворен за посетители целогодишно. Освен места за палатки и каравани предлага на посетителите си и да отседнат в малки, уютни къщички. Общата леглова база надвишава двадесет места. В близост до комплекса има изобилие от туристически маршрути и забележителности. Можете да предприемете различни екскурзии, да се занимавате със скално катерене, езда, риболов, наблюдение на птици, планинско колоездене, офроуд или да посетите някой от близките манастири.

Цените са приемливи - за разпъване на палатка се заплащат десет лева на вечер, за каравана или кемпер цената е двойно по-голяма плюс 4 лева на вечер за ток, в случай, че искате да ползвате такъв. Единичните легла са по двадесет, а двойна стая се отдава за тридесет лева на вечер.

  • Безплатен WI-FI
  • Пералня
  • Спорт
  • Безплатен Паркинг
  • Панорама
  • Работи целогодишно
  • Лов и Риболов
  • Оборудвана кухня
  • Къмпинг/Бунгало

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Първомайци - Хотел Тринити Рокс Фарм - Снимка 1 Първомайци - Хотел Тринити Рокс Фарм - Снимка 2 Първомайци - Хотел Тринити Рокс Фарм - Снимка 3