3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Южен плаж Радва

Price comment  Цена:
адрес:
Равда
имейл:
телефон:
0035955442611

Южният плаж на Равда (община Несебър, област Бургас) е много посещаван, тъй като предлага отлични условия на туристите. Тук купонът е денонощен. Част от плажа е покрита с платени чадъри и шезлонги, но, поради голямата му популярност, дори и тази зона е заета през по-голямата част от активния летен сезон.

Разбира се, ако имате желание да останете встрани от комерсиализацията на морския туризъм в страната ни, има достатъчно място, на което да опънете хавлията, или да поставите собствения си чадър. Макар и сравнително дълга обаче, плажната ивица е доста тясна и не предоставя възможност на всички туристи да се настанят комфортно върху нея. Именно това е единственият недостатък на Южния плаж на Равда.

Той предлага отлични условия за практикуване на всички видове водни и плажни спортове. Сърф, каране на джет, гмуркане, водно колело са само част от възможностите, които се предоставят на посетителите на Южния плаж в Равда. Освен много заведения за хранене и забавление, можете да разчитате и на професионалните спасители, отговарящи за вашата и за сигурността на децата ви, докато сте в морето.

Впрочем, то е чисто, с полегато дъно и топло, така че ще можете да изпитате истинско удоволствие, когато се потопите в него. Не забравяйте все пак, и че Равда е доста голям курорт за мащабите на южното Черноморие и предлага цялата гама от летни забавления. С всяка година селото се разраства все повече, като по този начин привлича летовници, предпочитащи традиционните туристически дестинации.

  • Плажове
Равда - Забележителност Южен плаж Радва - Снимка 1 Равда - Забележителност Южен плаж Радва - Снимка 2