2 stars 2 stars

Вила / Къща за гости
Цветанови Двори

Price comment  Цена:
25
адрес:
Рибарица, 388, ул. Г. Бенко...
имейл:
nikolinadamqnova@abv.bg
телефон:
00359888486562

„Цветанови двори” се състои от две самостоятелни вили, изградени в един двор с общ капацитет от 8+4 места. Всяка от вилите има по 2 спални (всяка с баня и тоалетна), голяма дневна с камина и луксозно оборудван кухненски бокс и трапезария с TV и кабелна. Можете да се възползвате от голяма полупокрита тераса с барбекю на всяка вила. На терасите има по една голяма маса за 6 човека. Капацитетът на вилите е 4 + 2 легла (диван дневна) за всяка.

Намират се в горния край на село Рибарица в посока село Шипково, на 500м преди разклона за четири звездния хотел „Evergreen palace”.
Вилите са разположени в полите на стария Балкан и са в близост до реката. На 100м от тях има рибарник с пъстърва, където можете да хванете риба. В близост до вилите ( 200м) има хранителен магазин и два ресторанта.

В село Рибарица има много малки ресторантчета, които предлагат добра кухня и приятна атмосфера. В големите комплекси може да отидете на дискотека или бар. Да се разхладите в прохладните води на някои вир на реката или да отидете на басейн. Задължително трябва да посетите важните исторически забележителности.

  • Отстъпка от ХотелМап.БГ
  • На Планина
  • Къща за гости/ Вила

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Рибарица - Хотел Цветанови Двори - Снимка 1