1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Зодиак

Price comment  Цена:
15
адрес:
Рила
имейл:
-
телефон:
00359887362186

Къмпинг “Зодиак” е построен сред красива вековна гора, в непосредствена близост до най-емблематичната света обител в България - Рилският манастир. Разстоянието до него е само около километър. Природата наистина е прекрасна - наоколо се извисяват множество върхове, къмпингът е закътан сред могъщите склонове на Рила планина, огромните дървета спират дъха през всички сезони... Всичко това неусетно вкарва посетителите на “Зодиак” в единение с природата, пред силата на която човек, попаднал тук, може само да благоговее.

Къмпингът работи само през топлите месеци (април - октомври). По това време той дава така желаното от всички ни убежище от забързания ритъм на града, претъпканите летни курорти и жегата. Въздухът е кристално чист и изключително свеж, с безспорно благотворно влияние върху здравето.

“Зодиак” всъщност не е къмпинг в класическия смисъл на думата, а цялостен комплекс, предлагащ на посетителите си хотелска част (с 23 легла), място за разполагане на около тридесет каравани, ресторант-градина и барбекю. Особено атрактивна е терасата, разположена буквално над кристално чистите, пенливи и непокорни води на Рилска река.

Цената за нощувка в бунгало е 15 лева на човек, а за деца под дванадесет години - 8. Местата за каравани са по 30 лева за всяка, като в цената се включва използването на електричество, баня и тоалетна, както и охраната. Общата площ на къмпинга е 7 000 квадратни метра. Той е удобна изходна точка за десетки туристически маршрути в планината, както и, разбира се, за посещения в Рилския манастир.

  • Ресторант
  • Барбекю
  • Къмпинг/Бунгало
  • На Планина

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Рила - Хотел Зодиак - Снимка 1 Рила - Хотел Зодиак - Снимка 2 Рила - Хотел Зодиак - Снимка 3