3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Хотел Камелот Язовир Искър

Price comment  Цена:
адрес:
Самоков
имейл:
телефон:

Плажът на хотел “Камелот” се намира в местността Щъркелово гнездо, на брега на най-големия в България изкуствен водоем язовир “Искър”. Той се отличава от по-голямата част от използваните за летуване брегови ивици тук, тъй като е просторен и чист, с отлична инфраструктура. На разположение на гостите са редица екстри, които могат да задоволят и най-претенциозните вкусове - външни душове, безжичен интернет, понтон с рампа за приводняване на плавателни съдове, открит бар.

Можете да се отпуснете и да релаксирате на поставените около плажа шезлонги, а по време на големите горещини едни от най-привлекателните места са шатрите, даващи така желаната прохлада. Комплексът има паркинг със сто и двадесет места, така че можете да бъдете спокойни, че ще има къде да спрете автомобила си. Разбира се, плажът е под зоркото наблюдение на професионални спасители, така че имате възможност да се отпуснете качествено и да бъдете спокойни за безопасността на себе си и на близките си, дори и да не сте най-добрите плувци.

Плажът на хотел “Камелот” се намира на самия бряг на язовира, на четиридесет и пет километра разстояние от столицата София. Предлагащ отлични условия за почивка и спорт на гостите си и закътан сред живописната природа по крайбрежието на Искър, той става все по-популярен сред жителите на региона и летовници от цялата страна.

Освен настаняването в двадесет стаи в хотелската част и още девет в отделна къща, гостите на хотела могат да се порадват и на великолепната кухня в ресторанта му.

  • Плажове
Самоков - Забележителност Плаж Хотел Камелот Язовир Искър - Снимка 1 Самоков - Забележителност Плаж Хотел Камелот Язовир Искър - Снимка 2 Самоков - Забележителност Плаж Хотел Камелот Язовир Искър - Снимка 3