3 stars 3 stars 3 stars

Хотел
Колозео

Price comment  Цена:
20
адрес:
Сандански, 3, ул. Гушевица
имейл:
colosseo.bg@gamil.com
телефон:
0035974622040

С необикновената си архитектура и тематичен замисъл бутиковият хотел Колозео пресъздава автентичната атмосфера на Римския ренесанс. Стилът на италианския шарм е пресъздаден чрез фасадното оформление на сградата и пренесен в интериорното изпълнение на ресторант Медичи, бар Антика Рома и уникалните по рода си стаи, всяка от които носи име на световно известни личности и места в тогавашен Рим.

Фоайето на хотел Колозео е решено в стил барок с характерните за него наситени цветове, тежки мебели, кристални полилеи, създаващи усещане за величие и изобилие.

Ресторантът е посветен на известното семейство олигарси Медичи, чийто представители нееднократно са управлявали Флоренция между 12 и 16 век. Ликове на архиепископи, папи, кардинали, дукове от фамилията Медичи са част от светлия интериор наред с автентичното обзавеждане с маси и столове от масивно дърво.

В допълнение към ресторант Медичи, на ваше разположение е зала “Антика Рома”. Напълно заслужаваща своето име, зала “Антика Рома” пресъздава духа на древен Рим. Патинираните оранжево-жълти стени са изписани с фрески, стенописи и каменни гравюри, а запалените факли напомнят за древноримските гладиатори и техния начин на живот. На разположение на гостите е и лятната тераса към ресторант Медичи, разкриваща неповторима гледка към Пирин планина.

  • Отстъпка от ХотелМап.БГ
  • На Планина

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Сандански - Хотел Колозео - Снимка 1