1 stars

Вила / Къща за гости
Стоян Войвода

Price comment  Цена:
20
адрес:
Сандански, кв. Поленица
имейл:
lavsko_sarce@abv.bg
телефон:
00359899771173

Къща за Гости-Ресторант Стоян Войвода се намира в квартал Поленица, на около един километър от центъра на града и интерхотел Сандански, в близост до минералните извори и долината на река Санданска Бистрица. Разположен е на пътя към резиденцията Свети Врач.
В близост има автобусна спирка, а пътят от автогарата до обекта с такси е около 2 км.

Всички стaи са с двойна спалня. Стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, отопление, интернет с панорамен изглед към града и планината. Всяка стая за почивка е с двойна спалня, кабелна телевизия, интернет (WI-FI), дрешник за лични вещи. Може да се ползва сейф за скъпи вещи и документи.

Ресторантът ни разполага с панорамна тераса и предлага разнообразна национална кухня, както и напитки, от прочутите местни вина и ракия. В близост до нашия обект се намират откритите и закрити басейни с минерална вода. По желание на гостите се организират пикници в планината с печено агне по хайдушки, пъстърва на скара и други типични за региона ястия.

Козметични процедури и масажист могат да се ползват на повикване. В близост има модерен фризьорски салон. Разполагаме със собствен паркинг.

  • Отстъпка от ХотелМап.БГ
  • На Планина
  • Къща за гости/ Вила

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Сандански - Хотел Стоян Войвода - Снимка 1