3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж Кабакум

Price comment  Цена:
адрес:
Св. Св. Константин и Елена
имейл:
office@varnainfo.bg
телефон:
0035952820690

Плажът Кабакум е един от най-популярните в района на морската ни столица Варна. Разположен е в пространството между много известните ни курорти “Св. св. Константин и Елена” и “Златни пясъци” и предлага отлични условия за летуване встрани от шумните туристически дестинации. Кабакум има славата на едно от най-добрите места за плажуване и практикуване на водни спортове.

Същевременно в района има множество магазини, заведения за хранене и барове, както и игрища за плажен волейбол и футбол. Морската вода край Кабакум е изключително чиста и с много приятна температура, а пясъкът е фин и притежава характерния за района златист цвят. Наблизо има и доста хотели, предлагащи на гостите си отлична обстановка и приемливи цени.

Едно от основните достойнства на Кабакум е, че плажът е сравнително спокоен, не е претъпкан и създава възможност да се наслаждавате на морския бриз, слънцето и водата на спокойствие. Можете просто да се разположите на кърпата си или да се възползвате от платените чадъри и шезлонги. Плажът е поддържан в отлично състояние и е охраняван от спасители. Затова е и предпочитан от семейства с малки деца.

Да не забравяме, че в близост е морската ни столица, така че малчуганите съвсем няма да скучаят. Там могат да се повозят на някое от влакчетата, да посетят увеселителните паркове, детските площадки, зоопарка или Делфинариума. За възрастните пък има стотици заведения за хранене и забавления, магазини, театър и опера. Организират се летни фестивали и многобройни концерти.

  • Плажове
Св. Св. Константин и Елена - Забележителност Плаж Кабакум - Снимка 1 Св. Св. Константин и Елена - Забележителност Плаж Кабакум - Снимка 2 Св. Св. Константин и Елена - Забележителност Плаж Кабакум - Снимка 3 Св. Св. Константин и Елена - Забележителност Плаж Кабакум - Снимка 4