2 stars 2 stars

Еко
Хотел Макрелов

Price comment  Цена:
20
адрес:
Смолян, 14, ул. Никола Фили...
имейл:
info@hotelmakrelov.com
телефон:
0035930162714

За вашето комфортно настаняване в Смолян Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ предлага 23 двойни стаи (3 с двойно легло - спалня Queen size, 6 тройни – с трето стандартно легло, 13 стаи с допълнителен разтегателен диван. Леглата в двойните стаи са размер 100x200 см.), 1 Апартамент и 1 V.I.P. Апартамент. Спалното оборудване на хотела е моделна линия Imperial на фирма ХАПИ ДРИЙМЗ (кликнете върху името, за да прочетете нашите съвети за добър сън) – безспорен лидер в България в производството на висококачествени матраци и спални аксесоари, което е изключителна гаранция за високия комфорт и удобство на вашето пребиваване, спокоен и пълноценен сън.

Всички Стаи и Апартаменти са с Електронен (с контрол) достъп и високоскоростна безплатна Интернет (WiFi & LAN) връзка, Електронни Пожароизвестителна и Оповестителна системи, 21” TV със сателитна телевизия, хладилник, самостоятелни санитарни възли с луксозна душ кабина, сешоар, телефон, паник аларма. Терасите са с уникален панорамен изглед към града и Родопа планина.

Не на последно място, ние сме един от малкото хотели в България, приемащи Вашите домашни любимци. Част от нашето удоволствието да бъдете гости на Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ*** е възможността да бъдете с вашите четириноги членове на семейството, без да се притеснявате от отказ за настаняване.

  • Отстъпка от ХотелМап.БГ

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Смолян - Хотел Хотел Макрелов - Снимка 1