3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Градски плаж Стрелча

Price comment  Цена:
1.80
адрес:
Стрелча
имейл:
телефон:
00359882451195

Градският плаж на Стрелча се намира в самия център на града и е разположен около басейн с олимпийски размери, който дълги години не е използван, но наскоро бе ремонтиран основно и превърнат в едно от най-атрактивните места за летуване не само в града, но и в цялата Същинска Средна гора.

Средствата за реновиране на съоръжението са отделени от общинския бюджет и то е модернизирано до неузнаваемост, предлагайки отлични условия за плажуване, релакс на тихо и спокойно местенце и плуване в кристалночистата минерална вода. Наблизо в същия комплекс има и по-малък басейн с размери двадесет и пет на дванадесет метра. Минералната вода, с която се захранват двата изкуствени водоема, е с температура съответно 27-29 и 32-35 градуса.

Басейните и прилежащите им плажове работят всеки ден от 9 до 19 часа, като за деца посещенията са безплатни, за ученици таксата е два лева, а за възрастни - 3,50. Можете да използвате чадърите без да се налага да бъркате в джоба си допълнително, а при желание имате възможност и да си доплатите за шезлонги. На плажа има зелена площ, както и хубави игрища за волейбол и футбол. Наблизо се намира открит бар, в който можете да пийнете нещо разхладително, да се позабавлявате с приятели, скривайки се от горещината в най-топлите летни дни или пък да хапнете нещо набързо.

  • Плажове
Стрелча - Забележителност Градски плаж Стрелча - Снимка 1 Стрелча - Забележителност Градски плаж Стрелча - Снимка 2 Стрелча - Забележителност Градски плаж Стрелча - Снимка 3