1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Нестинарка

Price comment  Цена:
15
адрес:
Царево
имейл:
contact@tsarevo.info
телефон:
00359889874778

Къмпинг “Нестинарка” е разположен на три километра южно от град Царево, закътан в малък залив. Изграден край нос Рохи, той е едно от най-посещаваните и предпочитани места за туристите, които странят от големите курорти и шумните дестинации по българското Черноморие. Съчетанието на чисто море, прекрасен плаж и запазена от човешки посегателства природа е една от основните предпоставки за популярността на къмпинга. Прохладата и огромното разнообразие на флора и фауна, дължащи се на близостта със Странджа, чиито източни склонове достигат чак до бреговара ивица, също създават всички условия за невероятно прекарване.

Комплексът разполага с бунгала, в които условията за настаняване са повече от приемливи. Ако обаче имате желание да прекарате почивката си по-луксозно, можете да отседнете в някой от хотелите в Царево, където те са в изобилие. “Нестинарка” се слави със зашеметяващите си пейзажи, прекрасният плаж, покрит със ситен пясък и красивите скални образувания в близост.

Къмпингът разполага с хубав двор и предлага всички условия за приятно прекарване. Ако искате да се позабавлявате вечер, пък можете да отидете до Царево, и да се насладите на някой от множеството хотели и заведения. По време на туристическия сезон градът е една от най-оживените дестинации по черноморското ни крайбрежие. Условията за практикуване на водни спортове също са отлични.

Страхотното съчетание на красив плаж, планина и спокойствие привличат вниманието на много туристи и превръщат “Нестинарка” в една от най-предпочитаните дестинации по южното ни Черноморие. Районът на Царево изобилства от природни, културни и исторически забележителности. Плажната ивица е просторна и предлага възможност всеки от гостите на къмпинга да се настани на спокойствие и да се наслади на морския бриз и чистите води на морето.

На плажа има няколко заведения. Той е охраняем и е много подходящ за семейства с деца. Освен това можете да се разходите с лодка или малко корабче по намиращата се в близост река Ропотамо и да се насладите на дивата природа по поречието й, обявено за резерват. В близост е и древния култов комплекс Бегликташ.

Къмпингът предлага на гостите си четириместни бунгала, като леглата са разпределени в две стаи. Всеки от посетителите може да си избере дали да използва пълен пансион или да си плати само за нощувка. Всяко от бунгалата на къмпинг “Нестинарка” разполага със самостоятелен санитарен възел, комплект от прибори за приготвяне на храна, газов котлон, сателитна телевизия и хладилник.

 • Мини Бар / Хладилник
 • Безплатен WI-FI
 • Подходящо за деца
 • Спорт
 • Панорама
 • Първа линия
 • Самост. санитарен възел
 • Сателитна ТВ
 • Лов и Риболов
 • Водни спортове
 • Къмпинг/Бунгало
 • На море

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Царево - Хотел Нестинарка - Снимка 1 Царево - Хотел Нестинарка - Снимка 2 Царево - Хотел Нестинарка - Снимка 3