3 stars 3 stars 3 stars

Бунгало/ Къмпинг
Тополите

Price comment  Цена:
13
адрес:
Царево
имейл:
arapya.topolite@gmail.com
телефон:
00359888612672

Къмпинг “Тополите” е разположен едва на два километра от един от най-посещаваните курорти по южното ни Черноморие, Царево, и на три километра от село Лозенец, което също е много посещавана туристическа дестинация. Комплексът е част от култовия през периода на социализма къмпинг “Арапя” и се отстои само на няколко десетки метра от старото шосе за Бургас.

“Тополите” предлага на гостите си страхотен плаж, с фин пясък и топло, спокойно море, без дънни ями и водовъртежи. Това е една от причините къмпингът да бъде сред най-посещаваните туристически дестинации по южното ни Черноморие. Красотата на бреговата ивица е наистина неповторима - финият пясък се редува с живописни скали, а в лазурното море има няколко малки, красиви островчета, които разнообразяват пейзажа. Къмпингът се намира само на двадесетина метра от бреговата ивица, където можете да релаксирате пълноценно, а собствениците осигуряват на посетителите безплатни чадъри.

Комплексът е разположен на границата между плажната ивица и хубава широколистна гора, в която растат и вековни борове. Той е едно от най-посещаваните места за летуване по черноморското ни крайбрежие. “Тополите” е привлекателна дестинация както за семейства с малки деца, така и за любители на всички видове водни спортове.

  • Лов и Риболов
  • Гмуркане
  • Водни спортове
  • Къмпинг/Бунгало
  • На море

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Царево - Хотел Тополите - Снимка 1 Царево - Хотел Тополите - Снимка 2 Царево - Хотел Тополите - Снимка 3