1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Комплекс на Зелено+ ( Къмпинг СБА)

Price comment  Цена:
5
адрес:
Цигов чарк
имейл:
nazelenocamping@gmail.com
телефон:
00359898735364

Комплексът На Зелено + / Къмпинг СБА е разположен на брега на язовир “Батак”, на територията на курорта “Цигов чарк”. Разполага с 33 места, разпределени в 13 дървени бунгала. Те са построени на просторна слънчева поляна, обградена с гора. Намират се само на около двеста метра от брега на язовира.

Три от бунгалата са големи (с по три места). Всяко от тях е оборудвано с хладилник. Останалите десет са двуместни. Къмпингът предлага общ санитарен възел с баня, както и столова с хладилник и кафе машина. Комплексът се намира в периферията на курорта “Цигов чарк”, което осигурява на посетителите му така жадуваното по време на почивка спокойствие, но същевременно е разположен в близост до път, като по този начин достъпът до него е максимално улеснен.

Къмпингът предлага перфектни условия за всички, желаещи да прекарат известно време сред природата, но особено подходящ е за семейни почивки. На разположение на гостите са паркинг, детски кът, място за практикуване на спортове като футбол и бадминтон, интернет, ютия. Къмпингът работи от май до септември, като през студените месеци на годината е затворен. Цената на нощувка е десет лева на легло както в малките, така и в големите бунгала.

Курортът “Цигов чарк” се намира на югозападния бряг на язовир “Батак”. Отстои на 7 километра от град Ракитово. Съчетанието на планински терен и голям воден басейн са изключително привлекателни за туристите. Условията са идеални както за преходи в близките райони на Родопите, така и за водни спортове, както, разбира се, и за активен риболов.

Общата леглова база на “Цигов чарк” е около 17 000 места, разпределени във вили, бунгала, малки семейни хотелчета и няколко по-големи хотела. В комплекса има множество ресторанти и заведения за хранене. Изградени са и две писти за любителите на зимни спортове.

  • Мини Бар / Хладилник
  • Безплатен WI-FI
  • Подходящо за деца
  • Спорт
  • Безплатен Паркинг
  • Панорама
  • Лов и Риболов
  • Водни спортове
  • Къмпинг/Бунгало

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Цигов чарк - Хотел Комплекс на Зелено+ ( Къмпинг СБА) - Снимка 1 Цигов чарк - Хотел Комплекс на Зелено+ ( Къмпинг СБА) - Снимка 2 Цигов чарк - Хотел Комплекс на Зелено+ ( Къмпинг СБА) - Снимка 3 Цигов чарк - Хотел Комплекс на Зелено+ ( Къмпинг СБА) - Снимка 4 Цигов чарк - Хотел Комплекс на Зелено+ ( Къмпинг СБА) - Снимка 5