3 stars 3 stars 3 stars

Природна Забележителност
Плаж на къмпинг Черноморец

Price comment  Цена:
адрес:
Черноморец
имейл:
телефон:

Плажът на къмпинг “Черноморец” е изключително запазен и впечатлява със съчетанието на красива природа и възможности за пълноценна почивка. Тъй като е сравнително слабо познат на широката туристическа общественост и остава встрани от основния поток на летовници, плажът е любимо място на хора, които ценят тишината и спокойствието.

Пясъкът тук е много фин и чист, така че можете спокойно дори да легнете направо на него. Морската вода е бистра, топла и плитка. Дъното е полегато, без резки промени на дълбочината, ями или коварни подводни течения. Всичко това способства за голямата популярност на плажа сред семействата с деца.

Само на метри от плажната ивица расте гъста широколистна гора, която в горещите летни дни се превръща в желано убежище за летовниците. Точно такова е и уютният ресторант, разположен направо на плажа, където можете не само да се скриете от жегите, но и да похапнете вкусни ястия, да изпиете нещо разхладително или просто да прекарате известно време в приятната компания на приятелите и семейството си.

Както от ресторанта, така и от целия плаж се разкрива прекрасна гледка към спокойното лазурно море и прочулия се в последно време заради археологическите находки, които бяха направени на него, остров Свети Иван. Плажът на къмпинг “Черноморец” е охраняем и е разделен на две части. Едната от тях е платена и в нея се предлагат платени чадъри, шезлонги, оборудване за разнообразни водни спортове и разхладителни напитки. В другата можете да се разполагате съвсем спокойно, без да се налага да плащате каквото и да било.

  • Плажове
Черноморец - Забележителност Плаж на къмпинг Черноморец - Снимка 1 Черноморец - Забележителност Плаж на къмпинг Черноморец - Снимка 2 Черноморец - Забележителност Плаж на къмпинг Черноморец - Снимка 3