1 stars

Бунгало/ Къмпинг
Мадара

Price comment  Цена:
13
адрес:
Шкорпиловци
имейл:
tsu_madara@mail.bg
телефон:
0035954802435

Къмпинг “Мадара” се намира на северното ни черноморско крайбрежие, в близост до село Шкорпиловци (община Долни чифлик, област Варна). Комплексът е закътан сред хубава дъбова гора, която осигурява на посетителите тишина, спокойствие и прохлада през горещите летни дни. “Мадара” се намира само на около триста метра от морския бряг.

Почивната станция разполага с тридесет бунгала. Двадесет от тях са оборудвани с по три единични легла всяко, пет са с по четири, а останалите пет - с по две легла. Всяко от бунгалата има собствен санитарен възел, хладилник и телевизор. Къмпингът предлага на посетителите си също така стол за хранене и кафе-аператив. На разположение на почиващите са осветен паркинг и денонощна охрана. Плажната ивица предлага отлични условия за практикуване на всякакъв вид зимни спортове. Тя е обширна, покрита с фин пясък. Шкорпиловският плаж наистина е един от най-големите в страната - дължината му е около осем километра, а на места ширината му достига 120 метра.

Курортното селище Шкорпиловци се намира на около четиридесет километра от морската ни столица, закътано между гънките на Стара планина. Селото, както и къмпинг “Мадара” в частност, са предпочитани за семеен туризъм, тъй като са очарователно разположени сред красиви иглолистни и прохладни широколистни гори. Освен семейства с малки деца тук разбира се идват и различни други групи туристи - почитатели на риболова, хора, бягащи от суетата, шума и тълпите на големите курорти, любители на природата, екстремни спортисти. Въпреки спокойствието на къмпинга, всички желаещи да се забавляват и да водят активен нощен живот могат да посетят някое от многобройните заведения в Шкорпиловци и няма да останат разочаровани.

Бунгалата с по две легла струват по 26 лева на нощувка. Цената за тези с три легла е 39 лева, а на най-големите (с четири легла) - 52 лева.

  • Кабелна ТВ
  • Мини Бар / Хладилник
  • Спорт
  • Безплатен Паркинг
  • Панорама
  • Лов и Риболов
  • Къмпинг/Бунгало
  • На море

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Шкорпиловци - Хотел Мадара - Снимка 1 Шкорпиловци - Хотел Мадара - Снимка 2 Шкорпиловци - Хотел Мадара - Снимка 3 Шкорпиловци - Хотел Мадара - Снимка 4 Шкорпиловци - Хотел Мадара - Снимка 5