3 stars 3 stars 3 stars

Хотел
Соло

Price comment  Цена:
18
адрес:
Шумен, 2, ул. Панайот Волов
имейл:
solohouse.bg@gmail.com
телефон:
0035954981571

Хотел „Соло” е разположен в сърцето на десетия по големина град в България – Шумен. Построен е в непосредствена близост до търговската част, но и до най-важните административни центрове – Областна и Общинска управи.

Локализацията и компактността на хотел „Соло” са предимство не само за нашите бизнес гости, но и за онези, които са решили да посетят люлката на възрожденската култура и архитектура - Шумен. Хотел „Соло” е най-близкото място за отдих до Регионалния исторически музей, Драматично-кукления театър и на 15 минути от алеята на възрожденските къщи.

В близост до хотела има охраняем денонощен паркинг, а гастрономите могат да опитат различни национални кухни, в многото ресторанти около сградата. Въпреки че се намира в пулса на града, хотел „Соло” предлага уютна и спокойна обстановка. Трите звезди на „Соло” събират в себе си 6 стаи с различни интериорни решения. Общият капацитет на хотела е 10 души. Помещенията са с шумоизолиращ мокет, климатична система, телевизор, кабелна телевизия, телефон, безплатен Wi-Fi Интернет. Стаите са със собствен санитарен възел, снабден с тоалетни принадлежности.

За всички клиенти на хотел „Соло” ние предлагаме минерална/трапезна вода, чай и кафе - безплатно, по всяко време и в неограничени количества.

С нашето рум сервиз меню ще се насладите на избраните от Вас ястия и напитки в уюта на Вашата стая или лятната ни градина.

Гостите ни могат да се възползват от професионално пране, гладене и химическо чистене на дрехи. Гарант за вашия спокоен и приятен престой са денонощната охрана и безупречно обслужване. В хотела не се пуши, не се допускат домашни любимци.

  • Кабелна ТВ
  • Климатик
  • Телефон
  • Безплатен WI-FI
  • Плащане с Карта
  • Пералня
  • Безплатен Паркинг
  • Работи целогодишно

Настаняване: 14:00, Освобождаване: 12:00

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Шумен - Хотел Соло - Снимка 1 Шумен - Хотел Соло - Снимка 2 Шумен - Хотел Соло - Снимка 3 Шумен - Хотел Соло - Снимка 4