2 stars 2 stars

Хотел
България

Price comment  Цена:
15
адрес:
Ямбол, 4, ул. Цар Иван Алек...
имейл:
-
телефон:
0035946663935

Хотел "България" се намира в идеален център на града на 50 метра от Безистена, на ъгъла между ул."Г. Дражев" и ул."Цар Иван Александър". До него има автобусна спирка от и за гарата наречена "хотел България".

Хотелът разполага с 10 стаи с едно легло, 6 стаи с две легла, една стая с три легла и апартамент с четири легла. Всички стаи са с широки и удобни легла (2.10x1.00м.), със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник и климатик. Непосредствено до хотела се намира платен паркинг.

Допълнителни услуги: безплатно на гостите се предоставя за ползване ютия и сешоар.

Област Ямбол е популярна с чистия си въздух и красива природа. Тук условията за отдих и туризъм са отлични. Долината на река Тунджа предлага добри условия за ловен туризъм и круизи с лодка до забележителности в живописни местности, сред буйна растителност. По течението на р. Тунджа има добре запазени крайречни лонгозни гори, наречени "ормани".

В региона са открити повече от 270 древни селища и около 1000 надгробни могили, повечето от които са разположени по поречието на р.Тунджа и нейните притоци. В област Ямбол, в района на Сакар планина, е най-високата концентрация на мегалитни паметници - долмени (праисторически гробници, изградени от огромни каменни блокове).

  • Кабелна ТВ
  • Климатик
  • Мини Бар / Хладилник
  • Платен Паркинг
  • Здравословно меню
  • Работи целогодишно

Резервирай през нас и вземи нашата туроператорска отстъпка!!!

Ямбол - Хотел България - Снимка 1 Ямбол - Хотел България - Снимка 2 Ямбол - Хотел България - Снимка 3 Ямбол - Хотел България - Снимка 4